Om oss

Elementsør as

1. desember 2017 ble Elementsør as etablert og man startet planleggingen av Norges mest moderne fabrikk-fasiliteter for produksjon av betongelementer, beliggende helt inntil ny E-39. Planen var å bli en stor, profesjonell produsent og leverandør av trapper, balkonger, plattendekker, veggelementer, søyler og ulike spesialprodukter. Sommeren 2018 stod fabrikken ferdig, fordelt på 7500 m2 produksjonsareal og nesten det samme i utvendig lagringsplass.

Elementsør As har i dag 60 meget dyktige medarbeidere og har fått et meget solid fotfeste i hele det sørlige Norge og leverer også sine produkter til bl.a det svenske markedet.

Elementsør as nådde i sitt første hele driftsår i ny fabrikk en omsetning på 86 mill kroner, med positivt resultat. Målsetningen for 2021 er å passere 100 mill i omsetning. 

I Elementsør as jobber vi kontinuerlig med produktutvikling, for å sørge for at vi skal bli den foretrukne leverandøren innenfor vår bransje og at vi alltid skal kunne levere produktene til avtalt tid og pris, samt med en svært høy kvaliet og finish. Våre svingtrapper er i særdeleshet meget etterspurte og vi har pr idag 8 spesialister som produserer disse.

Elementsør as har også, fra dag 1, satset tungt på miljøtiltak i bedriften, som har gitt meget positive effekter. Du kan lese mer om dette under fanen "Miljø".Faktura helst via EHF, evt sendes til 979932715@semine.net, Vårt organisasjonsnummer : 979 932 715
bg3.jpg
m.jpgs.pngeba.png