Om oss

Elementsør as


Elementsør as har sitt utspring fra Mur i Sør- konsernet, beliggende i Søgne, vest for Kristiansand. Mur i Sør as har i mange år stått som totalentreprenør av egne leilighetsbygg og produsert betongelementer til disse.
1. desember 2017 ble Elementsør as etablert og man rendyrket produksjon av ulike typer betongelementer, i eget produksjonslokale. Firmaet har i dag en dyktig stab på 28 medarbeidere, hvor de fleste har årelang fartstid innenfor faget og fagbrev. 

I juni 2018 stod vår nye fabrikk ferdig og klar for innflytting. Fabrikken har et produksjonsareal på hele 7000 m2 og inneholder det aller nyeste og mest moderne produksjonsutstyret man kan fremskaffe, for å kunne produsere plattendekker, trapper, balkonger, brystningselementer, veggelementer, søyler, dragere, heissjakter osv. Det er videre planlagt og gjort klart for egen hulldekkeproduskjon i stor skala, samt et helt eget blandeverk i tilknytning til fabrikken.

Elementsør as nådde sin første målsetting på 40 mill kroner i omsetning første driftsår og har et nytt mål for 2021, som er en omsetning på 100 mill kroner og ca 50 ansatte.

I Elementsør as jobber vi kontinuerlig med produktutvikling, for å sørge for at vi er den ledende leverandøren innenfor vår bransje og at vi alltid skal kunne levere de produketen som markedet etterspør.

bg3.jpg
m.jpgs.pngeba.png